top of page
алое вера алое гел алое етерични масла алое лавандула алое лимон алое мента алое тонизиращ

ЕТЕРИЧНИ
МАСЛА

ОТ 1978 Г. ФОРЕВЪР ЛИВИНГ ПРОДЪКТС ТЪРСИ
НАЙ-ЧИСТИТЕ НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ
И СЪЗДАВА ЕДНИ ОТ НАЙ-ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА.

НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ ЗА ЧИСТИ МАСЛА

Най-качествените етерични масла се извличат от възможно най-добрите източници. Ето защо маслата на Форевър се правят само от растения, отглеждани и брани при идеални условия. Чистите ни етерични масла се добиват от цялата планета, за да сме сигурни, че условията са оптимални за най-силно въздействащи ароматични качества.
За да поддържа качеството и чистотата, Форевър използва само натурални етерични масла. Никога не ги разреждаме или смесваме със синтетични, защото за нас е важно да получавате най-доброто от природата. За извличането на маслата от растенията без загуба на естествения им силен аромат използваме парна дестилация или студено пресоване.
Както подсказва самото име, при парната дестилация извличането на маслата от суровите растения става с помощта на пара. При втечняването ѝ маслата изплуват на повърхността, отделят се от течността и се бутилират.
Студеното пресоване е механичен метод за извличане на масла от плодове или растителни обвивки. След пресоване получената маса се поставя в центрофуга, отделяща твърдите частици от маслата, които след това се бутилират.

СИЛАТА НА СЕТИВАТА И АРОМАТЕРАПИЯТА

Забелязвали ли сте как определени аромати могат да пренесат съзнанието ви в отминал момент или на познато място? Може би долавяте ухание, което ви напомня за любима семейна рецепта. Или пък даден мирис ви връща към ваканцията на плажа с толкова ярък спомен, че почти усещате слънцето по кожата си.
Обонянието ви отключва удивителна реакция, започваща когато рецепторите в носната кухина изпратят електрически импулси, които активират центровете в мозъка, свързани с паметта, емоциите, настроението и много други неща. Етеричните масла на Форевър се възползват от този изумителен процес, за да насочат съзнанието и тялото ви към дълбок покой, съзнателно отпускане или будна жизненост.
Предвид силата на сетивата едва ли е изненада, че ароматерапията е толкова популярна. Етеричните масла и ароматите са се използвали от много древни култури. Описани са още през I в. като средство, което естествено поддържа тялото, стимулира сетивата и помага на хората да изглеждат и да се чувстват по-добре.

ЛАВАНДУЛА

Форевър Ливинг ви предлага най-чистото натурално лавандулово масло за покой, отпускане и отмора. Хората използват лавандулата от векове. Споменава се в древногръцки и древноримски текстове, а библията я нарежда до алоето и други ценни билки и подправки, с които храмовете са били подготвяни за религиозни ритуали.
Отгледана в нашата красива България заради идеалния ни климат и почва, лавандулата за етеричното масло на Форевър има характерен сладък аромат.

код: 506 | ПК цена: 60.11 лв.

ЛИМОН

Лимонът е един от най-популярните и обичани аромати. От векове се използва по цял свят за защита от насекоми, дезинфекция, почистване и ароматизиране на дрехи, както и за ободряване.
Лимоните за етеричното масло на Форевър се отглеждат в Аржентина и Калифорния. Берат се на ръка, когато са идеално узрели. Тогава са по-сочни и от тях се извлича най-висококачественото етерично масло. Форевър Ливинг предлага 100% чисто натурално лимоново масло за ободряване и енергия.


код: 507 | ПК цена: 34.34 лв.

алое вера алое гел алое етерични масла алое лимон

МЕНТА

Употребата на ментата датира още от древните култури на Рим и Гърция, които са я използвали за декорация, ароматизиране и като популярна подправка за сосове и ястия.
Ментовото етерично масло на Форевър се извлича от растения, отглеждани в подножието на Хималаите в Индия, където климатът и почвата са идеални за тях. Ментовото масло охлажда, освежава, прочиства ума и ободрява.

код: 508 | ПК цена: 41.79 лв.

ТОНИЗИРАЩ МИКС

Тонизиращият микс от етерични масла Форевър повишава силата и жизнеността със съчетание от висококачествени терапевтични масла от шест страни по света. Карамфил и канела от Мадагаскар, тамян от Сомалия, канела от Индия, хвойна от Непал, розмарин от Унгария, евкалипт от Австралия и портокал от САЩ.
Композицията стимулира защитните сили на тялото, сгрява, тонизира и успокоява. Бързо повдига настроението, прогонва напрежението и повишава жизнеността.

код: 510 | ПК цена: 61.82 лв.

bottom of page