top of page

DX4™ Body
Balancing System

Стартирайте ударно пътешествието си към повече жизненост с DX4™ от Форевър – четиридневна система, която ви помага да рестартирате тялото и ума си с мощна комбинация от краткотрайно гладуване, насоки за хранене и шест новаторски продукта, налични само в програмата, плюс класическия ни Гел от алое вера за необходимата хранителна подкрепа и постигането на набелязаните цели.

ОПИСАНИЕ

Стартирай ударно пътешествието си към повече жизненост с DX4™ от Форевър – четиридневна система, която ти помага да рестартираш тялото и ума си с мощна комбинация от краткотрайно гладуване, насоки за хранене и шест новаторски продукта, налични само в програмата, плюс класическия ни Гел от алое вера за необходимата хранителна подкрепа и постигането на набелязаните цели.

 

Първите два дни се фокусират върху ограничаване на приеманите калории, а третият и четвъртият – върху включването на повече здравословна, зелена и твърда храна. През четирите дни на програмата ще наблюдаваш как се чувства организмът ти цялостно, как реагира на продуктите и какви промени забелязваш в укрепване на връзката между ум и тяло. Пиенето на достатъчно вода е важен елемент от програмата, като и целта е създаване на навик за прием на повече вода и след края й.

 

Всеки ден си има тема: реши, определи, открий и посвети. През четирите дни ще те водим към по-силна връзка между ума и тялото за по-добро общо здраве.

ВЗЕМИ ЗА 304.49 лв.
вместо за 320.50 лв.

КАКВО ВКЛЮЧВА ПРОГРАМА DX 4

ПОДРОБЕН ДНЕВНИК

рестартирай съживи подмлади.jpg

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

И ПЛАН ЗА ПРИЕМ

балансираща програма детокс пречистване

ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

И РЕЦЕПТИ

балансираща програма детокс пречистване изчистване на черен дроб алое алое вера за пиене.j

УМСТВЕНА НАГЛАСА

балансираща програма детокс пречистване изчистване на черен дроб алое алое вера за пиене.j

КАКВО ИМА В ПАКЕТА?

DX4-Product-Booklet-BG-6 therm plus.jpg

Forever Therm Plus™

12 таблетки

Мощна хранителна добавка със зелен чай, гуарана, зелено кафе, екстракт от шафран и витамини B12 и C, които допринасят за нормалния метаболизъм и производството на енергия, както и за намаляване на чувството за умора и отпадналост, за да подкрепят обмяната на веществата и енергийните нива.

DX4-Product-Booklet-BG-6 duopure_edited.

Forever DuoPure™

8 таблетки

Форевър дуопюр съчетава екстракт от нар и японска фалопия с холин, фолиева киселина и витамини B6 и B12. Холинът допринася за поддържането на нормалната функция на черния дроб, а B витамините и фолиевата киселина подкрепят много функции в тялото, сред които е приноса на витамин B6 за нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена.

DX4-Product-Booklet-BG-6 Multi fizz_edit

Forever Multi Fizz™

4 разтворими таблетки

С ободряващ и свеж вкус на диня Форевър мулти физ представлява разтворима таблетка, която подобрява хидратацията, като добавя лек газиран аромат към водата. Обогатен е с витамини C, B и E.

DX4-Product-Booklet-BG-7 LemonBlast_edit

Forever LemonBlast™

4 пакетчета

Удобно пакетче с растителни екстракти, което във вода се разтваря в тръпчива и леко люта напитка с вкус на лимон, джинджифил и лют червен пипер с куркума на прах. Може да се пие топла или студена. Предлага уникална смес от разтворими фибри с магнезий за подкрепа на електролитния баланс и нормалната психична функция.

DX4-Product-Booklet-BG-7 Sensatiable_edi

Forever Sensatiable™

32 дъвчащи таблетки

Форевър сенсейшабъл съдържа глюкоманан. Предлага сладко избавление от всекидневните изкушения. С високо съдържание на фибри с изключителна способност да абсорбират вода.

DX4-Product-Booklet-BG-7 PlantProtein_ed

Forever Plant Protein™

1 пакет

Форевър растителният протеин доставя по 17 г протеини в една порция. Формулата е веган и не съдържа нито млечни продукти, нито соя. С приятен вкус на ванилия и гладка консистенция за разлика от много други растителни протеини. Граховите и тиквените белтъчини допринасят за нормалното състояние на костите, и за растежа и поддържането на мускулната маса.

DX4-Product-Booklet-BG-7 AloeVeraGel_edi

Forever Aloe Vera Gel®

4 опаковки по 330 мл

Гелът от алое вера съдържа 99,7% чист гел от вътрешността листата на растението и витамин С, който допринася за нормалната функция на имунната система.

bottom of page