top of page

Моята история

IMG_3384.jpg

Здравей, казвам се Славена!

        Добре дошъл в моето интернет пространство, където можеш да разбереш как да подобриш качеството на своя живот, да намериш съвети как да изглеждаш и да се чувстваш по-добре, как да влезеш във форма с превъзходните продукти на Форевър Ливинг Продъктс. Освен това можеш да получиш съвети за здравословно хранене или диетично хранене, подходящо за конкретно заболяване.

        Нека първо ти разкажа малко повече за мен!

    След като през 2014г. сключихме брак със съпруга ми решихме, че е време да имаме дете. След няколко месеца на неуспешни опити решихме да потърсим лекарска помощ. Оказа се, че няма да стане така лесно и бързо, както си го представяхме. Множеството изследвания показаха, че хормоните ми са в пълен хаос. Беше ми назначено лечение, което аз комбинирах с продуктите от програмата на Форевър "да планираш и да бъдеш майка".

      Заради забързаният начин на живот, който водим, нередовното хранене и яденето на полуготови храни на крак всички имаме дефицити на витамини, минерали и полезни вещества в организма и за да бъдем здрави, трябва да се погрижим да набавим всички тези полезни вещества. А по време на бременност, за да протече тя спокойно и без проблеми, е от още по-голяма важност да балансираме организма си и да му набавим всичко необходимо.

     Много мои познати, които преди мен бяха минали по този път, им препоръчали някакъв детокс и аз реших да пробвам с нашата девет дневна детоксикираща програма "Clean 9"

Нямах търпение да я пробвам и я започнах още в първия ден, в който я получих (бях в края на женския период от месеца). В края на програмата бях свалила 4 килограма и общо около 20см. от обиколките, но най-хубавото беше, че малко след това най-накрая видях дългочаканите две чертички. 

bottom of page