top of page

Комбинирани пакети

с алое вера за пиене

алое вера комбинирани пакети алое вера г

За да се насладите на най-доброто, което Форевър предлага, изберете големия комбиниран пакет „Докосване до Форевър“. Ако пък искате да опитате само хранителните ни добавки или козметичните продукти, за вас са малките комбинирани комплекти. А на най-новите си партньори предлагаме пакетите „Бърз старт“ и „Напитки“. Който и комплект да изберете, ще останете доволни!

алое вера гел алое вера докоснисе до фор

Touch of Forever

Докосване до Форевър, код: 001

Чудесно запознаване с богатия асортимент от продукти на Форевър Ливинг. В големия пакет ще откриете 25 продукта – и за здраве, и за лични грижи, както и комплект печатни материали. Освен за лично запознаване с Форевър, можете да използвате комбинирания пакет и за да помогнете и на близките си да открият какво предлага компанията

1116,34 лв.
1060,52 лв. с отстъпка

алое вера за пиене алое вера гел алое ве

Argi+ and Aloe mini Tripack

ТриПак - Арги+ и алое мини,
код: 71633; 3 х 330гр. и 3 х 10 гр.

Устремете се към фитнес целите си с идеалното съчетание от АРГИ+ и гела от алое вера на Форевър, което ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате по-добре. Новият комбиниран пакет на Форевър включва три мини опаковки ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА по 330 мл и три пакетчета АРГИ+.

75.19 лв.
71.42 лв. с отстъпка

алое вера за пиене алое вера гел алое ве

Aloe Berry Nectar TriPack

Три пак алое бери нектар,
код: 7343; 3 х 1 литър

Троен пакет с освежаващия и вкусен Алое бери нектар. Вкусната напитка се грижи за храносмилането, имунитета и отделителната система.

178.61 лв.
169.68 лв. с отстъпка

алое вера стартов пакет стартирай пътеше

Start Your Journey Pack

Пакет "Стартирай пътешествието си"
код: 634

Ако сте заинтригувани от възможностите за изграждане на собствен Форевър бизнес, този пакет е идеалният начин да започнете. Предлага достъпна и бърза възможност за издигане до ниво Асистент Супервайзор и за бъдещи покупки по цени на едро с 30% отстъпка. Освен това е прекрасен начин лично да опитате най-популярните продукти и да започнете да ги предлагате на потенциалните си клиенти.

823.36 лв.
само за преференциални клиенти

Vital5 витал 5 алое вера здраве алое вер

Vital 5

Витал 5

Комплектът съчетава пет великолепни Форевър продукта – действайки заедно, те компенсират евентуални дефицити и осигуряват ключови нутриенти, необходими на тялото ви, за да изглеждате по-добре и да се чувствате по-добре.

555.54 лв.
527.77 лв. с отстъпка

алое вера за пиене алое вера гел алое ве

Aloe Peaches TriPack

Три пак алое с праскови,
код: 7773; 3 х 1 литър

Троен пакет с ароматната и вкусна напитка Алое и праскови. Алое и праскови се грижи за храносмилането, имунитета и жизнеността ви.

178.61 лв.
169.68 лв. с отстъпка

алое вера стартов пакет стартирай пътеше

Start Your  Personal Use Pack

Пакет "Погрижи се за себе си",
код: 634С

Ако искате най-напред да опитате лично продуктите на Форевър, този пакет е идеалният начин да започнете. Предлага най-популярните от тях, заедно с достъпна и бърза възможност за издигане до ниво Асистент Супервайзор и за бъдещи покупки по цени на едро с 30% отстъпка. Започнете още днес да изглеждате и да се чувствате по-добре с „Погрижи се за себе си“.

821.08 лв.
само за преференциални клиенти

алое вера за пиене алое вера гел алое ве

Aloe Vera Gel TriPack

Три пак гел от алое вера,
код: 7153; 3 х 1 литър

Троен пакет с любимия и неповторим Гел от алое вера. Напитката подпомага храносмилането и имунитета на тялото ви, изпълва ви с жизненост.

178.61 лв.
169.68 лв. с отстъпка

алое вера за пиене алое вера гел алое ве

Aloe Drinks TriPack

Три пак алое напитки,
код: 7333; 3 х 1 литър

Троен пакет с трите великолепни алое напитки на Форевър - гел от алое вера, алое бери нектар и алое и праскови. Идеален за продуктови представяния - запознайте клиентите си с различните разновидности на алое напитките, за да ги опитат и да си изберат тази, която им допада най-много.

178.61 лв.
169.68 лв. с отстъпка

bottom of page