top of page
pylnocenno-hranene.png

Презареди батериите ударно с ВИТАЛ5!

Искаш ли да подобриш здравето си без драстични промени в начина си на живот?

Страдаш ли от липса на енергия, умора, стрес, нервност, лошо храносмилане?

ВИТАЛ5 е усъвършенствана комбинация от хранителни вещества, която гарантира, че ти ги усвояваш качествено за дълготраен ефект за твоето тяло и ум. 

Заедно тези пет продукта създават синергия от мощни хранителни вещества, които поддържат "хранителната магистрала" в тялото на всеки един от нас. Тази скоростна магистрала осигурява транспортирането на нутриенти из цялото тяло до всички органи, тъкани и клетки. Храните и добавките, които поглъщаме, ни зареждат с полезни вещества и магистралата се грижи те да стигнат до всяка наша клетка. Едновременно с това тя е отговорна и за изхвърляне на отпадните продукти, естествено произвеждани от организма, за да функционира той оптимално.

Пакетът се състои от пет базови продукта: Гел от алое вера за пиене, Активен пробиотик, Форевър дейли, Арктическо море и АРГИ+. В комбинация те създават мощна хранителна скоростна магистрала, която да бъде стабилна основа на всеки индивидуален хранителен режим и са подбрани, за да действат в мощна синергия.

AloeVeraGel.png

Aloe Vera Gel

Гел от алое вера за пиене

4 бутилки по 1 литър

Първият продукт, получил сертификат от Международния научен съвет за алое заради чистотата си, гелът ни от алое вера за пиене подкрепя храносмилателната система и подпомага усвояването на нутриентите от храната и добавките. С любов извличаме полезната пулпа и течност от вътрешността на листата по патентована и усъвършенствана технология, за да почувствате силата на природата. Алоето подпомага усвояването, бионаличността и стимулира метаболизма.

Forever Active Pro B

Форевър Активен Пробиотик,

30 капсули

Пробиотикът на ФЛП е малка капсулка, която допринася за здравето на храносмилателната система, подобрява усвояването на хранителни вещества и действието на имунната система. Пробиотикът на Форевър е единственият продукт на пазара, който съдържа шест вида полезни бактерии и не изисква съхранение в хладилник.

ForeverProB.png
ForeverArcticSea.png

Arctic-Sea Omega-3

Арктическо море Омега-3

120 капсули

Тази изключителна комбинация от масло от риба, масло от калмари и зехтин с високо олеиново съдържание е една от най-добрите хранителни добавки с омега-3, EPA и DHA. Освен че съдържа и витамин E, Арктическо море се извлича не от едно, а от три чисти рибени масла: аншоа, сьомга и трескá. Тази цялостна хранителна добавка подкрепя ключови системи в тялото като сърдечносъдовата, храносмилателната и имунната, а също и здравето на мозъка и очите.

Forever Daily

Форевър Дейли

60 таблетки

Подсилен с нашия уникален АОЗ комплекс, Форевър дейли е мултивитаминнна и -минерална формула с възможно най-съвременната система за ефикасно усвояване на съставките. Патентованата ни формула съдържа комбинация от идеално балансирани полезни вещества, обвити в алое. Така осигурява незаменими витамини и минерали и се грижи да се зареждаме с достатъчно от тях за оптимално здраве. Допринася за попълване на дефицитите, предизвиквани от съвременното хранене. Нутриентите поемат по хранителната магистрала към клетките и тъканите за подкрепа на оптималното им функциониране.

ForeverDaily.png
ForeverArgi+.png

Forever ARGI+

Форевър АРГИ+

30 пакетчета

Една доза АРГИ+ осигурява 5гр. L-аргинин плюс синергични витамини и зарежда тялото ви с жизненост за целия натоварен ден. L-аргининът е аминокиселина, която изпълнява много важни функции в тялото – от подпомагане деленето на клетките до засилване производството на азотен оксид, който допринася за по-добро кръвоснабдяване на основните органи. В комбинация със синергични витамини и плодове тази многостранна хранителна добавка подкрепя цялото ви тяло и добавя изкусителен плодов аромат към любимата ви напитка.

pyt-kym-dobroto-zdrave.png
pyt-kym-dobroto-zdrave.png
dneven-rejim.png

Презареди батериите ударно с Витал5 за месец!
Вече не е тайна как може да се чувстваш чудесно!
 
1. Оцвети чинията си - консумацията на пълноценни храни и разнообразни плодове и зеленчуци може да осигури на тялото ви необходимите витамини и минерали, за да се чувствате сити по-дълго и да имате повече енергия. 
2. Не забравяй водата - всекидневното пиене на осем чаши (2 литра) вода ще ти помогне да се чувстваш по-сит, да изхвърляш токсините, да изглежда по-добре кожата ти и да функционират системите в тялото ти, както трябва.
3. Раздвижи се - според изследванията хората, които спортуват поне по 30 минути на ден, 4-5 пъти седмично, са по-здрави и по- продуктивни. Няма нужда да прекарвате часове във фитнеса – ползвайте стълбите вместо асансьора, карайте колело със семейството си – просто се движете!
4. Почивай си - без нормален сън тялото не функционира оптимално, чувствате се напрегнати, отпаднали и непродуктивни. 7-8 часа сън нощем възстановяват организма и съзнанието, за да сте подготвени за деня.
5. Приемай Vital 5 всеки ден! (след като поръчаш, детайлно ще ти обясня кой продукт кога и как се приема)
 
Цена: само за 18,50 лв. на ден
(кат.цена: 555.54 лв.; с 5% отстъпка: 527.77 лв.)

bottom of page