top of page
forever-living-products.jpg

ФОРЕВЪР ЛИВИНГ ПРОДЪКТС

      Фирмата е създадена през 1978 год. и има 41 години опит в производството и разпространението на продукти за здраве и красота. В България е от 2001 година, доказала  стабилността си и качеството на продуктите, които произвежда. Това позволява на сътрудниците й да изграждат бизнеса си в сигурна и стабилна среда.

    Централният офис на Форевър е красива сграда в Скотсдейл, щата Аризона. Производственото предприятие Форевър нутрасютикъл в Тепме, щата Аризона, е на площ от 8000 м² и произвежда хранителните добавки на Форевър.

Фабриката „Алое вера – Америка” е разположена в Далас, щата Тексас и е координационният център за световното производство на компанията.

     Форевър доставя продукти до повече от 160 държави.

    „Горди сме, че милиони хора могат да се докоснат до нашите продукти благодарение на световната ни мрежа от офиси, центрове за разпространение, производствени предприятия и алое плантации. Контролирайки всяка брънка от производството, можем да гарантираме, че предлагаме най-свежите и най-висококачествени продукти на всеки и навсякъде.”

 

АЛОЕ ПЛАНТАЦИИТЕ НА ФОРЕВЪР

    Отглеждаме, берем и преработваме собственото си алое вера на площ от 80 000 хектара собствени плантации в Доминиканската Република и Тексас.

REX-MAUGHAN.jpg
maxresdefault.jpg
bottom of page