top of page
bee-products алое вера пчелни продукти а

Чисти пчелни продукти за всеки

forever-bee-pollen.png

34.91 лв.

33.16 лв. с отстъпка

Forever Bee Pollen

Пчелен прашец, код: 026; 100 таблетки

Пчелният прашец предлага витамини C, D, E, K, бетакаротин (витамин A), B комплекс, минерали, ензими, коензими, растителни мастни киселини, въглехидрати, протеини и 22 аминокиселини (включително 8-те незаменими). Дава енергия и издръжливост, допринася за поддържане здравето на кръвоносната, храносмилателната, имунната и нервната системи. 500 мг в една таблетка.

forever-royal-jelly.png

75.58 лв.

71.78 лв. с отстъпка

Forever Royal Jelly

Пчелно млечице, код: 036; 60 таблетки

Дайте тласък на енергията и метаболизма си, като същевременно се борите със стреса. Специално съчетано с ензими, пчелното млечице на Форевър съдържа протеини, минерали, витамини А, С, D, Е и В комплекс, всички 8 незаменими аминокиселини, плюс още 10 второстепенни

forever-bee-propolis.png

72.68 лв.

69.05 лв. с отстъпка

Forever Bee Propolis

Пчелен прополис, код: 027; 60 таблетки

Предложете на цялото си семейство този чист и естествен продукт, известен като най-ефикасния природен антибиотик. Прополисът представлява антибиотично вещест­во, събирано от пчелите, за да поддържат кошерите си стерилни и да се предпазват от инфекции. Той съдържа 22 аминокиселини, витамини от групата B комплекс и е подсилен с пчелно млечице. 500 мг в една таблетка.

38.36 лв.

36.44 лв. с отстъпка

forever-bee-honey.png

Forever Bee Honey

Пчелен мед, код: 207; 500 гр.

Вкусна съкровищница от ценни природни вещества. Въглехидратите и минералите, като калций и фосфор, превръщат меда на Форевър в отличен източник на енергия. Една супена лъжица от този естествен подсладител съдържа около 70 калории, усвоява се лесно и предлага невероятен коктейл от витамини, минерали, ензими, протеини и аминокиселини.

bottom of page