top of page
Targeted_skincare.jpg

Targeted Skincare

Козметика за специална грижа.

Силата на алое вера, 

за да запазиш младостта

Развълнувани сме да ти представим новата и подобрена серия за специална грижа за кожата Targeted skincare collection: изглаждащ ексфолиант, балансиращ тоник, дневен защитен крем и пробуждащ околоочен крем. Тези четири продукта са разработени, за да допълнят ексклузивната серия Инфинит от Форевър, и са насочени към специфичните нужди на кожата. Подходящи са за всички типове кожа.

smoothing_exfoliator_pd_main_512_X_512_1

Smoothing exfoliator

Изглаждащ ексфолиант

Изравнява цвета и структурата на кожата с бамбук, зрънца от масло от жожоба, натурални плодови екстракти и алое. Нежно ексфолира за копринено гладка кожа. Ензимните екстракти обновяват и почистват.

Начин на употреба:

Нанесете малко количество на мокрите си пръсти и нежно масажирайте лицето с кръгови движения, като внимателно избягвате очите и зоната около тях. Изплакнете старателно. Използвайте 2-3 пъти седмично за свежа кожа.

код: 559; кат. цена: 41.79 лв.

Balancing toner

Балансиращ тоник

Нуждае ли се лицето ви от още нещо след почистване? Уверете се, че всички замърсявания са отмити, стегнете порите и овлажнете кожата си с балансиращия тоник след почистване и преди хидратиране.

Начин на употреба: 

Нанесете обилно количество по лицето и шията с памуче или козметичен тампон след почистване. Използвайте два пъти на ден, за да стегнете порите и да овлажните кожата.

код: 560, кат.цена: 49.78 лв.

balancing-toner.png
awakening_eye_cream_pd_main_512_X_512_15

Awakening eye cream

Пробуждащ околоочен крем

Патентовани съставки с пептидна технология успокояват и изглаждат чувствителната зона около очите и видимо изчистват фините линии, бръчиците и сенките под очите. Уникална форма на колаген помага на кожата да е оптимално хидратирана, стегната и свежа.

Начин на употреба: 

Нанесете около очите с нежно потупване, отвън навътре.

код: 561, кат.цена: 41.79 лв. 

Protecting day lotion

Защитен дневен лосион

Широкоспектърните минерални слънцезащитни съставки предпазват от вредните ултравиолетови лъчи с фактор 20. Лосионът подхранва и защитава с ефикасни овлажняващи компоненти като алое, екстракт от гъби и над 20 обгрижващи кожата съставки.

Начин на употреба: 

Нанасяйте равномерно върху почистената си кожа 15 мин. преди излагане на слънце. Нанасяйте повторно при необходимост за ефективна защита от факторите на околната среда. Използвайте водоустойчив слънцезащитен продукт, ако плувате или се потите.

код: 645; кат. цена: 83.57 лв.

protecting day lotion 20 фактор крем за лице с алое грижа за лицето.png
bottom of page